Юлиан Ангелов: ВМРО наложи патриотизма сред другите партии и политици

Юлиан Ангелов: ВМРО наложи патриотизма сред другите партии и политици

17 май 2019  |   0 коментара

Радвам се, че всички партии започнаха да говорят патриотично и че сме част от този процес. През последните години именно ВМРО наложи на другите политически партии и политици – дали в ляво или в дясно, да държат първо на българските национални интереси, на патриотизма и на българщината.

Това заяви Юлиан Ангелов, втория в листата на ВМРО - Българско национално движение за евроизбори 2019.

Той акцентира на личната си кауза през годините, а именно защита на българите и българските общности зад граница и бе категоричен, че ще продължава да прави това дори и да не бъде избран в ЕП – така, както го прави сега като депутат в българския парламент. А ако бъда избран като европейски представител, ще продължа да водя битката за правата на сънародниците ни през европейските институции и механизми, както досега го е правил колегата Ангел Джамбазки, посочи Юлиан Ангелов.

Във всички доклади, които се пишеха в Европейския съюз и институции, свързани със Западните Балкани, Молдова, Украйна, Македония, Косово, Сърбия и т.н., г-н Джамбазки участваше с текстове, в които се настоява за спазването на правата на лицата от български произход в тези държави, за да имат напредък, както и да не се краде историческата истина. Навсякъде, където живеят българи, наши сънародници в Западните Балкани и в Източна Европа, да имат защита, обясни Ангелов механизма на работа в това направление.

За предстоящите избори патриотът призова всички българи да не избират между по-голямото и по-малкото зло, а да изберат ВМРО с номер 3 в интегралната бюлетина.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *