Юлиан Ангелов: Ако не сме полезни за управлението и не се приемат предложенията ни, няма да сме част от властта

Юлиан Ангелов: Ако не сме полезни за управлението и не се приемат предложенията ни, няма да сме част от властта

26 февруари 2020  |   0 коментара

Когато видим, че не сме полезни за управлението на страната и нещата, които предлагаме и смятаме за правилни, не се приемат, то това считам, че ще е достатъчно, за да не сме част от подобно управление.

Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов пред журналисти в Народното събрание по повод коалиционните взаимоотношения и задържането на служител на „Басейнова дирекция“ - Пловдив, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

На въпрос какво се е случило с вчерашния коалиционен съвет Юлиан Ангелов заяви:

Виждаме напоследък доста странни организирани акции, които целят да удрят единия от коалиционните партньори. Подобни пиар акции и то върху безобидни жени, са недопустими изобщо. На всички Ви стана ясно вчера, че включително и прокурорът, който е поискал да се удължи мярката на тази жена в Пловдив, е казал, че няма никакви доказателства и му трябват 72 часа да събере доказателства.

Чудя се къде живеем ние, запита Ангелов по повод случая със задържания директор на „Басейнова дирекция“ - Пловдив.

На въпрос защо се обръщат към ГЕРБ за акциите на прокуратурата Ангелов уточни, че там не са присъствали само от Прокуратурата.

Присъствали са и от полицията. Арестът е по Закона за МВР, доколкото ми е известно. Прокуратурата може да иска да проверява, но в крайна сметка такова струпване на полицейски части, за да арестуваш една жена, е странно. Не съм чул до момента тя да е масов убиец или да е оглавила престъпна група, която разпространява наркотици, за да има подобна акция, каза той.

Юлиан Ангелов уточни, че от ГЕРБ са обяснили, че не са запознати с този случай и че ще го проучат.

Надяваме се да има вътрешна проверка защо се е стигнало дотам, допълни депутатът от „Обединени патриоти“.

Според него въпросът е дали България ще се превръща в полицейска държава.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *