Член на „Атака“ гласувал „за“ секциите в Турция

Член на „Атака“ гласувал „за“ секциите в Турция

25 септември 2014  |   0 коментара

Данните от протоколите на Централната избирателна комисия по повод откриването на незаконни секции за гласуване за български народни представители на територията на Турция показват истинското лице на лъжепатриотизма. Оказва се, че Мария Мусорлиева, която е представител на ПП „Атака“ в ЦИК, е гласувала в „за“ откриването на над 130 избирателни секции в югоизточната ни съседка.

За това съобщиха представителите на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Хасковския избирателен район по време на среща-разговор със симпатизанти в Тополовград.

На срещата присъстваха водачът на листата и председател на ПП ГОРД Слави Бинев, председателят на ПП „Свобода“ Павел Чернев и Антон Андонов – областен координатор на ВМРО и кандидат за народен представител.

Това е поредният пример за разликата между кресливия национализъм и истинския патриотизъм, защото докато от Патриотичния фронт се борим с всички сили срещу това беззаконие, политическият брокер „Атака“ отново подкрепи действията на антибългарската партия ДПС, отбелязаха кандидатите за народни представители.

По време на срещата бяха представени основните цели и приоритети на Патриотичния фронт, с които родолюбците влизат в битка със статуквото и лошото управление на България. Само върховенство на закона може да сложи край на диктатурата в България, посочиха лицата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *