Цветя, почерпка и поздравления за дамите по повод 8 март

Цветя, почерпка и поздравления за дамите по повод 8 март

09 март 2019  |   0 коментара

Организацията на ВМРО в с. Бързина, община Хайредин, обл. Враца зарадва дамите от селото по случай 8-ми март. Председателят Людмил Симеонов подари цвете на всяка от тях с пожеланието: „бъдете здрави и горди, мили българки“. Срещата, подкрепена от сладки изкушения и напитки, премина в раздумка за миналото и настоящето на Бързина и Хайрединския край.

По случай деня на жената 8-ми март ВМРО - Септември проведе ежегодната си инициатива „Кафе срещу усмивка“ . Всички присъстващи усмихнати дами бяха почерпени с кафе и бонбони. С този жест на внимание местните патриоти изразиха уважението си към дамите и тяхната важна роля в обществото. От местната организация на ВМРО пожелаха крепко здраве на всички дами, много настроение и усмивки и да бъдат все така вдъхновение за добри дела на мъжете.

На 8 март Боян Владовски и инж.Тихомир Лилов от ВМРО - Троян подариха на жените в Дома за стари хора в с. Добродан цвете и пожелаха на всички да са здрави и обичани по случай деня на жената.

ВМРО - Тервел събра дамите от структурата на осмомартенското тържество. Те получиха цветя и подаръци от председателя инж. Костадин Станчев. Наградени с книга песнопойка бяха най-изявените членове на организацията.

В Ямбол пък членове на младежката структура на ВМРО, облечени в народни носии, подаряваха на площада цветя на дамите по повод празника.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *