Харесай България - има толкова много причини за това

Харесай България - има толкова много причини за това

05 април 2014  |   0 коментара

Харесай България! Има десетки основания за това – като се започне от красивата природа, мине се през славната 1300-годишна история и големите личности, откроили се през отделните периоди. Като се опреш на музиката като уникално средство за комуникация и изкуството като цяло. Научи защо България очарова чужденците и защо ще пребъде, въпреки постоянните пръти в колелото на нейното развитие.

Това е посланието на уникалния проект Like. Bulgaria, който съществува от около година в интернет пространството и в социалната мрежа Фейсбук. В мрежата тази независима марка спечели 30 000 приятелства и привлече 2 000 000 посещения за една година. Целта на екипа е да популяризира България пред света по един модерен и открояващ се начин.

Чиста и позитивна, будеща размисъл и вълнение. Така представят България чрез изображенията и мислите си авторите на тази страница. И дават всеки ден десетки нови и нови причини на българина да изпитва любов към родината си, а на чужденеца – да иска да я опознае и да отвори сърцето си за нея.

Проектът ще открие тазгодишното издание на Международното изложение „Културен туризъм" в един от най-красивите български градове Велико Търново.

Можете да разгледате платформата Like. Bulgaria и да намерите страницата ѝ във Фейсбук тук.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *