Фалшивата „интеграция“ или за правото да пердашиш лекари с винкел

Фалшивата „интеграция“ или за правото да пердашиш лекари с винкел

09 декември 2014  |   0 коментара

Коментар на заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки, публикуван на страницата „Лентата“.

227/175

Съотношение на общия брой нападения над спешни екипи и тези, извършени от цигани.

БХК твърди, че идеята лекарите да не бъдат изпращани без полиция в гетото, за да не бъдат пребивани, трябвало да бъде погребана с Хитлер. Тоест, защитата на здравето, живота и достойнствата на лекарите при изпълнение на служебния им дълг от неинтегрираните питомци и клиенти на БХК е хитлеризъм, расизъм, ксенофобия и фашизъм.

Нов ураган от лицемерие и полит-коректност залива социалните мрежи. Поводът – възмущението на д-р Москов от набиращата сила практика спешни лекари да бъдат млатени като животни в циганските махали, когато отидат на адрес, за да спасяват живота и здравето на млатещите ги.

Говорителите на „либералното“ лицемерие надигат глас за защита на правото на обитателите на махалите да пребиват спешни лекари. Наричат отказа от това право дискриминация.

Наглостта на циганските барони също няма край. Всичките барони, „председатели“ на по същината си противоконституционни (защо противоконституционни, виж КРБ) цигански партии, обясняват, че докторите били системно бити, защото закъснявали… Няма съжаление, няма извинения, напротив има обвинението, че за системните побоища, виновни са… битите лекари.

Обитателите на катуните и махалите ползват предимно Бърза помощ, дори за температура и неспешни случаи, защото са в огромната си част здравно неосигурени. Лекарите ги лекуват и им оказват помощ и заради Хипократовата клетва, и защото ги е страх от побой, нападение и унижение.

Това е още една от невидимите и тихи социални помощи, които българското общество изплаща и дава на голяма част от тази общност, наред с правото и да се ползва от градски транспорт, ток и вода почти безплатно.

В махалите и гетата има зверска битова престъпност. Тя се превръща в етническа. Насочена е срещу всеки отвън. Всеки дръзнал да „влезе“ в гетото, катуна, махалата.

Изпитали са я стотици, ако не и хиляди полицаи, лекари, служители на енергото, общински служители, горски, пощаджии. Български граждани, които са бити, гонени, хулени, пребивани от обитателите на гетото и катуна.

Обитателите на катуна стават все по-нагли, по-агресивни и по-арогантни. Това е битието, естеството на всеки катун, всяко гето, всяка махала.

Катуните трябва да бъдат разрушени и премахнати, битовата престъпност трябва да бъде унищожена, всяко престъпление трябва да бъде наказвано.

Същевременно излезе отвратителната „новина“ за гнусна извратенящина, извършена от представител на упоменатата общност над дете, в училищна тоалетна. Същият е бил известен с това, че системно бие, тормози и притиска всички малки деца в училището, а отговорните лица не смеят нищо да му направят, за да не се срещнат с родата му.

Да чухте реакция от БХК? От другите правозащитници. От възмутените либерали? От противоконституционните цигански партии, фондации, организации?

Не, няма и да чуете. За тях тази отвратителна гнусна гавра не е новина. Защото жертвата не е от подзащитната им общност.

От тях ще чуете следното либерално, толерантно, политкоректно умозаключение – „Е какво толкова е станало, нима българите не вършат престъпления?“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *