Търновските патриоти започнаха кампанията си от Свищов

03 март 2017  |   0 коментара

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ откри предизборната си кампания в 4 МИР – Велико Търново на първи март в Свищов. Събитието започна с фолклорни изпълнения и химна на Република България. По стара българска традиция присъстващите бяха посрещнати с хляб и сол.

Председателят на ВМРО – Велико Търново Николай Цонев представи кандидатската листа на патриотите, в която присъстват утвърдени имена, представители на всички партии в коалицията.

Днес тръгваме от тук, откъдето преди 140 години започна свещеният поход за освобождението на България, за да поставим началото на една нова политическа система, която извежда на преден план националните приоритети и просперитета на българския народ, която акцентира върху доходите на хората, развитието на икономиката, справедливостта и сигурността, защото „България е над всичко“, каза в словото си при откриването на кампанията водачът на листата на „Обединени патриоти“ за великотърновска област доц. д-р Милен Михов.

Изборът на този ден не е случаен, защото с най-българския символ – мартеницата, идва и надеждата за обновление, за ново начало, за пролет. Време е да сложим край на дългата „политическа зима“ от последните 26 години и да покажем, че с № 17 в интегралната бюлетина ние, „Обединените патриоти“ можем да възродим България, заяви от трибуната Кирил Кирилов, лидер на общинската организация на ВМРО – Горна Оряховица, четвърти в кандидатската листа на патриотите.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *