Турнето посети и Плевен

Турнето посети и Плевен

13 април 2014  |   0 коментара

Големият проблем на България е, че тази страна не е управлявана от патриоти, каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред плевенчани.

Каракачанов присъства на турнето-спектакъл на Нешка Робева в препълнената зала на Плевенския драматичен театър „Иван Радоев“. Спектакълът е организиран от коалиционните партньори от „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ и целта му е да повдигне самочувствието на българина.

В последния четвърт век всички си играха на сини и червени, монархисти и антимонархисти, сега си играят за русофили и русофоби, но тези, които трябваше да отстояват интересите на българския народ, ги няма, обясни председателят на ВМРО и допълни, че 25 години едни и същи измамници се боядисват в различни цветове, само за да крадат.

Нашата кауза е много проста – няма смисъл да се делим на леви и десни, изтъкна той. Ние искаме българинът да живее добре, да има национално самочувствие. А това може да бъде постигнато чрез икономическия просперитет на гражданите, каза още Каракачанов.

Той посочи основните проблеми пред Плевен, с които е отлично запознат, тъй като на последните парламентарни избори е бил водач на листата на ВМРО за региона.

На срещата присъстваха и хора от с. Радомирци, което се намира в общ. Червен бряг. Там върлуват цигански фамилии и тормозят жителите, а кметът не прави нищо, за да разреши проблема. Те изказаха благодарност на Каракачанов за оказаната подкрепа и посочиха, че вярват във ВМРО, тъй като в нейно лице откриват защита и сигурност.

Пълна информация за това как протече концертът и какво споделиха лидерите на коалицията можете да прочете на страницата на ББЦ

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *