Трябва да се управлява чрез родолюбие

Трябва да се управлява чрез родолюбие

24 март 2014  |   0 коментара

Управлението на държавата, както го виждаме ние, е чрез родолюбие, грижа за образованието на българите и модерно здравеопазване. Това заявиха заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки и председателят на градската структура Георги Петров в Кюстендил, където се срещнаха със съмишленици.

Съюзът между „България без цензура“, ЗНС и ВМРО гарантира управление на държавата по този начин. Това обединение в никакъв случай няма конюнктурни цели и няма да работи за краткотраен резултат. Напротив – коалицията е създадена, за да управлява държавата по начина, по който ние го разбираме – националноотговорно, обясни Джамбазки.

Той допълни, че споразумението между политическите формации е на принципна основа и предназначението му е да промени политическата система. Промяната, според него е задължително неизбежна, защото само по този начин ще бъде спасена държавата ни.

Заместник-председателят на ВМРО посочи и кои са опонентите на коалицията - ГЕРБ, БСП, ДПС – именно партиите на статуквото. Това са хората, които бяха в една коалиция от началото на прехода до сега. Искаме да променим тази политическа система, категоричен бе той.

Георги Петров пък обърна внимание на друга важна тема, която е залегнала в програмата на новия политически съюз – демографската криза и обезлюдяването на България. Той даде пример с гр. Кюстендил и околностите. Като минете през крайните квартали, там светят по два-три прозореца. Хората ги няма, защото няма с какво да се препитават тук, посочи Петров.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *