Съветниците от ВМРО – Враца създават фонд за подпомагане на даровити деца

Съветниците от ВМРО – Враца създават фонд за подпомагане на даровити деца

10 октомври 2019  |   0 коментара

Достойно начинание подемат кандидатите за общински съветници от ПП „ВМРО - Българско национално движение“ за Враца. Всички представители на патриотите, които станат част от Общински съвет – Враца, ще отделят ежемесечно средства, получени от участието си в общинския съвет. Това решение единодушно взеха всички кандидати от листата на ВМРО за ОбС – Враца.

Средствата ще отиват за създаването на фонд, чрез който да се подпомагат изявите и участията на даровити деца от община Враца. Решението бе взето напълно в духа на традицията, която отдавна е част от дейността на ВМРО – БНД, гр. Враца.

Патриотичната формация в града на Ботевата слава и досега винаги е подпомагала финансово изявите на хора, прославящи името на Враца, съхраняващи неговата история и традиции, както и различни социални каузи.

Кандидатът за кмет на града, народният представител  Красимир Богданов, от своя страна, като истински радетел на образованието, науката и културата, също се ангажира с благородната идея и ще подпомага финансово фонда за младите дарования от Враца.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *