Студенти от УНСС гостуваха в парламента по покана на Патриотите

Студенти от УНСС гостуваха в парламента по покана на Патриотите

07 октомври 2016  |   0 коментара

Студенти от направление „Политически науки“ в УНСС посетиха Парламента по покана на Юлиан Ангелов – секретар на ПГ на Патриотичен фронт. Групата, организирана от студентско сдружение „ЕГО ПОЛИТИКО“ от УНСС, бе приветствана от народните представители Юлиан Ангелов и д-р Султанка Петрова.

Д-р Петрова запозна накратко младите хора със своята парламентарна дейност и ги поздрави за избора им да останат и учат в България, пожелавайки им успех с овладяването на политическата наука и бъдещето им развитие.

Ангелов представи на студентите изложба, съдържаща материали и снимки за българската армия от времето на Балканската война, публикувани преди повече от 100 години в западни печатни издания. Галерията е изложена в кулоарите на Парламента по инициатива на Патриотичния фронт. 

Накрая Ангелов също пожела успех на младите студенти по политически науки и изрази надежда някой ден те да бъдат в сградата на Народното събрание в ролята на народни представители, където да участват в законодателния процес на Република България.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *