Стоян Божинов: Етническата престъпност избуя, след като бяха свалени КПП-тата

Стоян Божинов: Етническата престъпност избуя, след като бяха свалени КПП-тата

20 май 2020  |   0 коментара

ВМРО иска проверка на всички НПО-та, свързани с етноса

ВМРО настоява прокуратурата да провери НПО-тата, свързани с циганите. От партията изразиха позицията си по повод побоя над младо семейство във Видин от група мъже с бухали в центъра на града.

Трябва да започнем по-отдалече, като призоваваме  прокуратурата да започне проверка на т.нар. псевдоправозащитници, които защитават този етнос при всякакви действия, извършени от тях, каза депутатът от ВМРО Стоян Божинов в предаването „Денят ON AIR“ по България ОН ЕР.

Той посочи, че през последните няколко дни има бум на тази престъпност.

Адмирираме действията на главния прокурор и МВР да се борят с битовата престъпност, но искам да им изостря вниманието към етническата битова престъпност, осъществена от ромите. През НПО-та през тези 30 години са минали огромни средства, които са от всякакъв вид - от бюджета на държавата, Европейската комисия, от други дарители. НПО-тата нарочно маргинализират циганите, коментира още депутатът.

По думите му НПО-тата създават изкуствено спокойствие.

30 години тези хора извършват престъпленията, които са варварски по своя характер. Последният случай във Видин е потвърждение е на моята теза. Нищо не е налагало този човек да бъде бит с бухалки. Неприемливо е една тълпа роми да напада български гражданин, категоричен е Стоян Божинов.

Той обясни, че са наясно, че това няма да бъде толерирано от МВР и главната прокуратура, но трябва да се провери финансирането на НПО-та, които дават излишно самочувствие на етноса.

Част от българската нация, в която включвам и други етноси - турци, арменци, съблюдават закона по всякакъв начин и гледат да се развиват държавата. Това е единственият етнос, при който се получава така, че всяко действие е закононарушение. Единствено те не могат да се примирят , че трябва да са под карантина, даде пример  Божинов.

Стоян Божинов коментира, че огромните средства, които са били насочени към интеграция, всъщност са направили обратния ефект.

Етническата престъпност избуя, след като бяха свалени КПП-тата, които ги спираха да се движат из България. Стана хаос. Престъпността при тях е много тежка и арогантна. Този етнос смята, че е богопомазан. Заради чувството на ненаказуемост те извършват престъпления, които нормален човек не би извършил, допълни депутатът от ВМРО.

Вижте целия разговор във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *