Стотици врачани излязоха в подкрепа на Патриотите

Стотици врачани излязоха в подкрепа на Патриотите

23 март 2017  |   0 коментара

Повече от 500 врачани препълниха Градската концертна зала на Община Враца в подкрепа на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Патриотите зарадваха врачани още в обедните часове, когато откриха изложба на старинно оръжие пред кино „Коларов“. Експозицията е събрана и представена от Патриотичен клуб „Бдинци“ - гр. Видин, с председател Димчо Георгиев. Тя включва огнестрелни и хладни оръжия от различни епохи, както и униформи от времето на хайдушкото движение, Априлското въстание, Руско-турската освободителна война и войните за национално обединение. Много врачани успяха да се докоснат до оръжието и да усетят дъха на барута, след стрелба с уникалните пушки от различни системи.

Кулминация на събитието бяха топовните салюти в чест на предстоящата победа на Патриотите, възпроизведени на площад „Хр. Ботев“. Първият от тях даде лично водачът на листата за 6 МИР Враца Красимир Богданов.

В походен строй множеството се пренесе в Градската концертна зала. Пред съмишлениците Обединени патриоти направиха равносметка на приключващата кампания.

Красимир Богданов благодари на жителите на всички над 60 населени места във Врачанско, които Обединените патриоти посетиха. Той отново представи кандидатите за народни представители – Светлин Стойков от ПП Атака, Спас Спасов – областен координатор на НФСБ, Робертино Маринов – общински съветник от ВМРО в Оряхово, Радослав Маринов – Атака - Мездра, Елена Петрова от гражданската квота.

За да изразят подкрепата си за Патриотите, във Враца бяха дошли почетният председател на СПС „Защита“ доц. Йордан Величков, председателят на Сдружението на запасното войнство „За честта на пагона“ ген. л-т Петър Илиев, известният актьор от филмите „Стъклен дом“, „Откраднат живот“ и „Дякон Левски“ Петьо Цеков, Трайче Попов от гр. Кавадарци и Горан Георгиев от гр. Крива Паланка, Р. Македония, Ервис Талюри и Яни Никола от гр. Корча, Албания, Бойчо Димитров от Босилеград, Сърбия.

За доброто настроение на присъстващите в залата се погрижиха солистите на ансамбъл „Гоце Делчев“ гр. София Александър Александров-Алекс и Благовест Бичовски, както и танцов състав „Хемус“ към Община Враца.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *