Статуквото прокужда децата ни. Да го разбием

Статуквото прокужда децата ни. Да го разбием

15 април 2014  |   0 коментара

Партиите на статуквото гонят нашите деца да търсят препитание в чужбина. Боли ме, че за четвърт век преход България от най-развита в селскостопанско отношение държава стана страна, в която се внасят 80% от храните, а индустрията ни бе срината.

Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов пред препълнената зала на Културния дом в Гоце Делчев. Югозападният град бе поредната спирка от Националното турне за повишаване самочувствието на българина, което коалиция на „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ предприе заедно с певицата Деси Добрева и танцьорите на Нешка Робева.

За 25 години безотговорни политици, които ни говореха за демокрация, направиха сини и червени паравани, зад които вършеха грабежи. Ясно е, че те ще си отидат, но заминават и нашите деца. Трябва да спрем бягството на младите от родината. Само ние можем да направим така, че от 26-и май да не видим омърсените политически муцуни никога повече, каза още Каракачанов и изтъкна, че никога през времето на политическата си кариера не е сменял убежденията си.

Имам една проста кауза и тя се нарича добруване на българския народ. С тези думи към жителите на Гоце Делчев се обърна заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Едно ще ви кажа за себе си – в този живот на никого нищо не дължа, никога не съм подарявал кученца, допълни той, визирайки подаръка, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи на доскорошния председател на ДПС Ахмед Доган по случай 50-ата му годишнина.

Липсата на защита на обикновените граждани е причината в последните години българинът да не живее добре, обобщи Джамбазки, който във времето, когато бе обсъждан новият Наказателен кодекс, непрекъснато призоваваше за наблягане в проекта на общественополезния труд и за засилване института за неизбежна отбрана.

Статуквото се страхува не от мен, а от вас. Вие сте страшни за него. На 25 май вие, ваше величество българите, ще гласувате и ще им объркате сметките. След това Борисов и Местан няма да могат да пият спокойно кафе. Това послание към пълната зала отправи председателят на „България без цензура“ Николай Бареков. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *