Срамното мълчание на соросоидите

Срамното мълчание на соросоидите

29 октомври 2018  |   0 коментара

Коментар на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки:

Преди дни бе жестоко изнасилена и зверски убита млада жена, журналист от Русе. Тогава основните, но главно розовите, медии у нас предаваха случващото се минута по минута, секунда по секунда. Под „розови“ - очаквано - разбирам рупорите на пропагандата на Джордж Сорос. Тези, които публикуват интервюта с него, тези, които разпространяват неговата отровна джендър пропаганда. Направиха грозното и невярно внушение, че убийството е политическо и поръчково. Излъгаха западните си партньори в това, след което започнаха да препечатват техните текстове, като доказателство за собствената си лъжлива теза.

Убиецът се оказа дрогиран и пиян циганин. Интересът към това убийство рязко спадна, защото в техните глави циганите не убиват. Не е политически коректно, така да се каже. Председателят на една от техните партии в коалиция ДеБъ уверено твърдя в профила си в едно от социалните мрежи, че убийството е свързано с разследване срещу голяма строителна фирма.

Този медиен кръг, съставен от мрежа от телевизии, интернет страници, профили в социалните мрежи, няколко издържани от Сорос НПО-та, шепа безработни и безделни „инфлуенсъри“ и три партийни регистрации, изгради следната теза: „или убийството е поръчково и е поръчано от властта и строителната фирма, или убийството е извършено, защото властта отхвърли Истанбулската конвенция, защото властта в България насърчава насилието, тормоза и убийството на жени“. И си помислиха, че каквото и да стане, каквото и да се разкрие, те само ще спечелят. Ще натрупат политически капитал от трупове, така да се каже.

Само дето убиецът се оказа циганин - който не може да чете и няма никакъв интерес да чете Истанбулската конвенция или Парижките споразумения за климатичните промени. Не са му интересни. Прочее, подобни дегенерати с конвенции не се спират. Спират се само с кастрация и доживотен затвор без замяна, защото обществото още не е готово за връщането на далеч по-справедливото и по-сигурно смъртно наказание. Неудобно някак си, политическо некоректно. 

И тези медийни рупори, тези сторонници на свободното слово, тези рицари на свободната журналистка рязко млъкнаха.

Вчера в Рим имигранти от Африка и изнасилиха групово 16-годишно момиче, в следствие на което жертвата е починала. Трима от нападателите са задържани, а четвърти се издирва. Нападателите са от Сенегал и Нигерия и са били с изтекло разрешение за временен престой като търсещи убежище имигранти.

Тялото на 16-годишната Дезире Мариотини беше намерено в изоставена сграда в квартала „Сан Лоренцо”, който през последните години беше заселен от имигранти и мюсюлмански общности и е едно от местата за улична търговия на наркотици. Жертвата е била упоена и изнасилена. Починала е след 12-часова агония. Прочетете отново. Пак.

Виновните за смъртта на момичето са контролирали продажбата на наркотици в зоната и са избягали от имигрантски центрове. Имигранти от Африка, изтекли разрешителни, избягали от имигрантски центрове, контролират търговията с наркотици. 12-часова агония. 16-годишно момиче.

Сега ще публикувам четири снимки от заглавните страници на четири „медии“ с огромни претенции в сферата на обективната журналистика и свободата на словото. Борци с фалшивите новини. Снимките са направени около 10.00 сутринта в събота, след като ужасяващата новина за зверското убийство е „изтекла“ в централните вечерни новини преди дванадесет часа и е отразена във всички световни медии. Например в ББС.

Обаче на страниците на „Дневник“, „Медиапул“, „Clubz-bg.ru“, „ OFFNews“ подобна новина няма. Не съществува. Няма такова убийство. Не се е случило. Защо така? Каква е разликата между двете ужасяващи изстъпления, че едното да бъде обилно и мощно отразявано до определен момент и после рязко потопено, а другото да не бъде изобщо отразено? Нямат ли право на достъп до информация читателите на тези медии? Не е ли това цензура? Не е ли затаяване и прикриване на новини, които не са угодни на политическата линия на редакторите и издателите на въпросните медии и най-вече на политиката за широко отворени врати за имиграцията на техния спомоществовател Джордж Сорос? Е.

Категорично, еднозначно, без всякакво съмнение.

А, момент, Италия подписала ли е, т.нар „Истанбулска конвенция“? Да, подписала я е. Да не би да не я е ратифицирала? Не, Италия е подписала и ратифицирала т.нар. „Истанбулска конвенция“. Това спря ли тези дегенерати да извършат това варварство? Не, разбира се. Можеше ли да ги спре? Не, разбира се. Тях ги спира друго. Посочих какво.

Тук не говорим за журналистика. Камо ли обективна. Тук не говорим за свобода на словото, за борба с фалшиви новини и прочее. Тук говорим за пропагандни платформи, маскирани като медии. За платформи, които разпространяват само „правилните“, само „политически коректните“ за Джордж Сорос и служителите му в България тези.

Подзаглавието на една от тези политически платформи е „Ти си това, което четеш“. Това и датата май са единствените верни неща там. Останалото е Сорос.

Избирайте какво да четете.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *