СПС „Защита“: Скопските фалшификатори по безочие и наглост са без аналог в световната история

СПС „Защита“: Скопските фалшификатори по безочие и наглост са без аналог в световната история

13 декември 2018  |   0 коментара

Съюзът на патриотичните сили „Защита“ твърдо и безрезервно застава зад позицията на председателя на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната на Република България, относно поредната нагла фалшификация на българската история от страна на македонския премиер Зоран Заев и неговото абсурдно твърдение, че отговорът с Гърция, известен като Преспански договор, дава идентификация за наличието на македонски език и никой няма право да противоречи на това.

Това се казва в специална декларация на СПС „Защита“ по повод изказване на премиера на Македония пред парламента в Скопие.

Въпреки подписания преди година и половина Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между България и Македония скопските фалшификатори, които по безочие и наглост са без аналог в световната история, не се отказват от престъпната практика да крадат светли факти, дати и събития от историята на българския народ, както и на велики българи, посветили живота си в отстояването на българските национални идеали, посочват още от „Защита“.

Според Съюза на патриотичните сили, само тежко болните мозъци на македонисти и сърбомани могат да отричат българската национална принадлежност на хан Кубрат, цар Самуил, братя Миладинови, Григор Пърличев, Гоце Делчев, Даме Груев, Никола Вапцаров, Димитър Талев и още стотици други бележити фигури от българската история и да ги покръстват в „македонци“.

Според нас, чест прави на историка и доктор по международни отношения Красимир Каракачанов, който за първи път като отговорен български държавник така остро и категорично, но достойно и безкомпромисно реагира на скопските крадци на нашата  история и ги предупреждава за последствията от това, се казва в декларацията.

Съюзът на патриотичните сили „Защита“ изцяло подкрепя тезите и аргументите на Красимир Каракачанов и за пореден път напомня, че  крайно време е всички български политици без изключение да знаят, че контактувайки със Скопие, те ще имат работа не с нормални и почтени хора, а с родоотстъпници и национални предатели, които срещу дребни облаги са готови да поругаят без свян и морал дори паметта на своите предци.

Скопските сърбомани и македонисти трябва своевременно да се вразумят, защото това може да им коства реализацията на идеята им за членство в НАТО  и  Европейския съюз, завършва декларацията на СПС „Защита“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *