СПС „Защита“ подкрепя Ангел Джамбазки за следващия Европарламент

СПС „Защита“ подкрепя Ангел Джамбазки за следващия Европарламент

21 февруари 2019  |   0 коментара

ПП СПС „ЗАЩИТА“ единодушно прие решение за пълната подкрепа на г-н Ангел Джамбазки като кандидат за евродепутат в следващия  Европарламент.

Изразяваме подкрепата си, защото г-н Джамбазки като настоящ евродепутат доказа, че  е истински защитник на българските интереси в  Европа, на интересите на българските граждани и страната ни, винаги е бил с ярка политическа позиция, с упоритост и достойнство отстоява правата в дебати в европейския парламент, се казва в разпространената декларация от името на политическа партия Съюз на патриотичните сили „Защита“.

Млад, интелигентен, енергичен, човек с ярко остро перо, отстояващ докрай принципа за „Европа на Отечествата“ срещу опитите за размиване на  националната идентичност за сметка на неприемливите глобалистки тенденции за налагане визията за „Европа на регионите“, описват Джамбазки от патриотичната организация.

СПС „ЗАЩИТА“ счита, че с досегашната си дейност г-н Ангел Джамбазки  е бил достоен пример за родолюбие, чест и достойнство. И сме убедени, че и в бъдещия Европарламент няма да спре да отстоява националните интереси и да защитава българската кауза. Нека остане все така най-разпознаваемия български представител в парламента на Европа, се казва още в документа

СПС „ЗАЩИТА“ желае успех на Ангел Джамбазки и в битката към Европарламент, и по-нататък в отстояването на българските национални интереси, завършва декларацията.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *