Спиране на скандалния клип на ДОСТ и отзоваване на турския посланик иска Каракачанов

Спиране на скандалния клип на ДОСТ и отзоваване на турския посланик иска Каракачанов

06 март 2017  |   1 коментар

Турският посланик се появи в кадри на предизборен клип на ДОСТ (>>>). Освен че е нарушение на Виенската конвенция за дипломатическата работа, това е дръзка провокация, която цели да покаже ясно зад коя партия застава Турция, гласи позиция на ВМРО.

Според партията явно някой си мисли, че така въпросът ще стане междудържавен и това ще проправи пътя на поредната противоконституционна формация.

Красимир Каракачанов настоява БНТ да спре да излъчва скандалния клип, на който се появява и надпис на турски език – от т.нар. Тюркян чешма. Агитацията на турски в интернет пък въобще не е спирала - както може да се види тук (>>>).

Патриотите от ВМРО настояват също СЕМ и ЦИК да се намесят незабавно, а не да си правят оглушки, както обикновено, при подобни предизборни нарушения от страна на антибългарски етнически партии. Каракачанов призовава за хладнокръвна обществена реакция – защото всяка истерия сега е всъщност част от сценария на Ердоганова Турция.

Като недопустима намеса на Турция във вътрешните работи на България лидерът на ВМРО определя и изказването на турския социален министър, който призова българските изселници да гласуват масово на изборите на 26 март, допълвайки, че турската държава подкрепя партията на Лютви Местан.

В същото време 1000 автобуса с изборни „туристи“ са вече готови, а в Кърджали полицията разкри склад с хранителни продукти, с които се извършва на практика купуване на гласове.

Затова Красимир Каракачанов призовава за ефективна блокада на границата като „Обединени патриоти“ започват действия в тази посока. Блокадата е нужна, за да се пресече пътят на Ердоган към българския парламент, категоричен е Каракачанов.

Коментари

  • христо

    март 07, 2017 в 8:48

    след като самоизмислилият се наш политически елит направи всичко възможно младото поколение на България да се отврати от всичко и да хващат по света без да поглеждат назад, няма нужда сега да реват вечните физиономии които всичко знаят и разбират че някой ще им вземе кокала.
    Първо да се замислят каква е тяхната роля за сегашното положение на държавата. Говоря не само за Каракачанов и Местан, а за цялата измет която се е впила във властта и се защитава със зъби и нокти, а хората кучета ги яли. Политическа педерастия от най жалък вид

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *