Слабаков: Ще оправя нещата и филмът „Европейски съюз“ ще стане готин

Слабаков: Ще оправя нещата и филмът „Европейски съюз“ ще стане готин

31 май 2019  |   0 коментара

Ще бъда претоварен с отговорности, имам какво да губя, заяви бъдещият евродепутат

Режисьорът и актьор Андрей Слабаков сменя ролята и по волята на избирателите на ВМРО става евродепутат.

Омръзна ми да бъда зрител в този не особено сполучлив филм „Европейски съюз“. Аз съм режисьор, смятам да оправя нещата и филмът да стане готин, заяви Андрей Слабаков в „България сутрин“.

Бъдещият евродепутат сподели още, че се надява да изгради българско лоби в Европарламента.

Въпросът е да формираме лоби от други държави, не само от българските депутати. Те би трябвало да работят за родината. Мисля, че няма да си разрешат да работят против България, коментира режисьорът.

По думите му няма разлика между българския и европейския парламент, само дето в Брюксел било по-бюрократично.

Смятам да говоря това, което мисля и да говоря истината. Може би ще съм един от малкото, заяви Слабаков пред  „България ОН ЕР“.

Той обясни, че не се притеснява от критиките за това как ще представи България в Европа. И подчерта, че евродепутатите - както всеки обикновен човек, ходят на работа и това дали са облечени с костюм или дънки е въпрос на личен стил.

Вълнувам се, защото се оказа, че много хора ми имат доверие. Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Ще бъда претоварен с отговорности и ще направя всичко възможно да не излъжа тези хора. Аз имам какво да губя, за разлика от други евродепутати, каза още Слабаков.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *