Сиди: Нещата се решават, когато лидерите на Обединени патриоти си говорят

Сиди: Нещата се решават, когато лидерите на Обединени патриоти си говорят

21 ноември 2018  |   0 коментара

В малката коалиция през последната година и половина активно си говорим през медиите, а не помежду си и това е по-големият проблем. В момента, в който седнем и си говорим, нещата се решават. Това каза депутатът от ВМРО Александър Сиди в ефира на „Здравей, България” по НОВА.

Депутатът обясни, че вчерашният разговор е бил в приятелска обстановка. По отношение на исканата оставка от Волен Сидеров на Красимир Каракачанов Сиди коментира, че срещу малкия партньор във властта има изключително много атаки -  всъщност основната идея е, че трябва да чуем хората какво казват. Целият гняв беше насочен предимно към партньорите в малката коалиция. Включително с изказванията на г-н Симеонов, включително атаката срещу ВМРО - как ние сме паспортна мафия, което всички органи в държавата казаха, че не е вярно. Това е нещото, което вчера е казал г-н Сидеров и е казал като своя идея и, че всъщност по-добрият вариант, според него, е да излезе г-н Каракачанов от управлението и съответно ние, трите партии, да се опитаме да рестартираме доверието в себе си чрез работа, без да имаме атаките, които имаме когато сме в изпълнителната власт.

Александър Сиди заяви, че все още не е изяснено в какъв формат ще се явят Обединени патриоти на евроизборите. Обединени патриоти са най-доброто, което се е случвало на патриотичната сцена последните 25 години. И тримата лидери го осъзнават. Така че ние трябва да започнем да работим, да се опитаме да върнем доверието в себе си и в коалицията  „Обединени патриоти” и една от стъпките ще бъде да чуем гласа на хората на улицата. От там нататък, ако нещата вървят, ще решим явяваме ли се заедно и кой ще бъде водач, коментира патриотът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *