Сиди: Коалицията ще изкара своя управленски мандат

Сиди: Коалицията ще изкара своя управленски мандат

11 януари 2018  |   0 коментара

Нека са спокойни от опозицията, казва депутатът

Коментар на Александър Сиди, народен представител и член на Изпълнителния комитет на ВМРО, на живо от Народното събрание за телевизия „Би Ай Ти“

Народният представител от „Обединени патриоти“ изложи своята теза във връзка с протеста пред Народното събрание в подкрепа на Истанбулската конвенция.

На този протест гледам несериозно. Едни хора дълго ни убеждаваха, че сме най-голямото зло в тази страна – „Обединени патриоти“ и в частност ние от ВМРО, които се обявихме срещу документа. Ние се обявяваме против домашното насилие, каквато е основната цел на конвенцията, но сме притеснени за конкретни трети член от документа с рискови формулировки, каза той и напомни, че у нас вече са приемани други документи в тази насока.

По думите му, макар много хора да очакват всеки скандал да свали правителството, това не се случва.

БСП да са спокойни, защото тази коалиция ще изкара своя управленски мандат, категоричен е народният представител.

По отношение на корупцията Александър Сиди каза, че тя е сериозен проблем, но първо трябва да се потърси нейният първоизточник, припомняйки аферата с „Цанков камък“.

За съжаление нашата опозиция не успя да надрасне себе си. Не успя да намери начина, по който да говори за реалните проблеми на хората, а продължава да действа по един и същи начин, създавайки постоянно някакъв бърз, местен скандал, който просто да изгрее в медиите за няколко дни и след това да приключи. Неслучайно вземането на решение за вот на недоверие беше на конгрес на БСП, а не на парламентарната им група. 

Целия коментар може да проследите във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *