СЕК се присъедини към „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

СЕК се присъедини към „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“

16 февруари 2017  |   0 коментара

Политическа партия „Средна европейска класа” се присъедини официално към коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за участие в изборите за  народни представители на 26 март 2017 г. Документите за включването на СЕК към състава на патриотичната коалиция бяха внесени в Централната избирателна комисия от председателя на СЕК Георги Манев, заместник-председателя на ПП НФСБ Данчо Хаджиев и известната певица Кристина Димитрова, член на Изпълнителния комитет на СЕК.

Работим добре с Патриотичния фронт. Законодателните инициативи, които ние сме предлагали, ПФ отстояваше в Народното събрание. Така или иначе целта и задачите на партия СЕК са свързани със създаване на средна класа в България с европейски стандарти на живот, което виждаме все повече да се повтаря и отляво и отдясно. От десет години се борим за отстояване на просперитета на средната класа в България и се надявам, че нашето присъединяване ще допринесе за патриотичната идея и за коалицията „Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО”, каза председателят на партия СЕК Георги Манев.

Наш приоритет е средната класа да е на едно добро ниво, народът в България да живее добре и да станем наистина една европейска държава, допълни Кристина Димитрова.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *