Само единни можем да опазим отвоюваната си с кръв земя

Само единни можем да опазим отвоюваната си с кръв земя

16 април 2014  |   1 коментар

Крайно време е да се разбере едно, че като нация можем да успеем само със задружни усилия, каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов пред хората, изпълнили зала „Яворов“ в Благоевград. Градът бе домакин на националното турне за повишаване на самочувствието на българина, което е организирано от коалиционните партньори – ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден.

25 години управлява всъщност ДПС – сините управляваха с ДПС, червените бяха с ДПС, но никога българи не се обединиха с българи, заяви още Каракачанов. По света няма държава, която да просперира и да не е обединена.

Според него изборите на 25 май ще са много важни, защото от евродепутатите ще зависят много неща, най-вече парите, които ще дойдат от Европа към България. Досега партиите се клепаха една друга, но това е национално предателство, коментира Каракачанов.

Двамата с воеводата Ангел Джамбазки ще водим битката за Европарламента, каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Имаме три предложения от партии в Европарламента, но ще ги разгледаме и ще решим къде да отидем, обясни Бареков. Ние ще ще изместим ДПС от ролята на балансьор, категоричен е той.

Бареков информира, че след датата на вота протестите срещу областния управител на Благоевград Муса Палев, който е от ДПС, ще бъдат подновени. На централно ниво той играел с ДПС, а на регионално с ГЕРБ.

Палев е част от октопода ДПС и не е сложен случайно, коментира и заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Нашата държава се изпразва, променя се, но не за добро, а за лошо. Затова наша цел е да я запазим, но като държава на българите, сподели още той.

Земя се добива по два начина – или с пари, или с кръв. Ние нашата сме я отвоювали, отсече Джамбазки.

Коментари

  • Aglika Kalkova

    април 16, 2014 в 2:34

    НИКОЙ от ДПС не е сложен НИКЪДЕ случайно!!! Вече четвърт век няма кой да измести този противоконституционен, незаконен октопод! Възможно ли е наистина да доживеем такова нещо?!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *