Реформаторският блок обслужва интересите на Турция

Реформаторският блок обслужва интересите на Турция

21 май 2014  |   0 коментара

Всеки патриот и родолюбец да гласува за нас, призова кандидатът за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки

Заместник-председателят на ВМРО и втори в изборната листа на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ Ангел Джамбазки участва в дебат с представителя на Реформаторския блок и лидер на БЗНС Николай Ненчев в ефира на БНТ.

Общото между Реформаторския блок и турския премиер Ердгоган се казва Касим Дал. Помните ли снимката на лидерите на Народна партия „Свобода и достойнство“, също част от Реформаторския блок - Корман Исмаилов и Касим Дал, с турския премиер, запита Джамбазки.

Ердоган беше сниман с тях, защото той организираше и финансираше кампанията им. Вие сте в преки коалиционни отношения с Ердоган, искате или не искате, заяви заместник-председателят на ВМРО.

Относно „Южен поток“ Джамбазки посочи, че ако България бъде заобиколена за пореден път, както стана със „Син поток“, това ще бъде само в ущърб на страната ни, в частност на икономиката. От това ще спечели единствено Турция – тя ще разпределя газта и ще има финансова изгода. Ердоган работи много умно, чрез хора като вас, обърна се към реформатора Джамбазки.

Нашата коалиция, която според социолозите има реална възможност да има свои представители в Европейския парламент, ще даде възможност българският патриотизъм и националната кауза да бъдат отстоявани. Другите политически формации, които претендират за такава иделогия, стана ясно, че няма да бъдат представени, допълни той.

Джамбазки призовава всеки българин, който се самоопределя като патриот, родолюбец и националист, да подкрепи българския национализъм в лицето на ВМРО в коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ с номер 28 в бюлетината и с преференция 2 лично за него.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *