Приемна на евродепутата от ВМРО и във Враца

Приемна на евродепутата от ВМРО и във Враца

09 ноември 2014  |   0 коментара

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки откри своя приемна в гр. Враца. Тя се намира на бул. „Хр. Ботев” в офиса на ВМРО в Ловния дом (бивш оръжеен магазин). Приемната ще работи от понеделник до петък, от 9.00 до 13.00 ч., като всеки желаещ може да отправи въпроси, да подава жалби и сигнали, да дава предложения до българския представител в Европарламента. Периодично Джамбазки ще провежда лични срещи с гражданите.

Едно от първите събития в тази посока беше инициативата „Европа директно”, организирана от Търговско-промишлена палата - Враца и Ученическият общински съвет, която уважиха евродепутатът Ангел Джамбазки и народният представител от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Красимир Богданов.

Те запознаха присъстващите млади хора с работата на Европейския парламент и Народното събрание на Република България. Младежите поставиха много въпроси, свързани с образованието, науката, културния обмен, възможностите за обучение и кандидатстването за стипендии в европейски университети.

Двамата гости демонстрираха значението на междуинституционалното взаимодействие и приведоха за пример едновременното поставяне от тях, на въпроса за наводнението в Мизия и в европейския, и в българския парламент.

Учениците изявиха желание за нови срещи по проблеми на младите хора. Джамбазки изяви готовност да организира за тях посещение в Брюксел, където да се запознаят отблизо с работата на европейските институции.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *