„Преса“: Бейби бум в парламента

„Преса“: Бейби бум в парламента

06 април 2015  |   0 коментара

И през годините са се раждали парламентарни бебета, но определено 2015-а е на път да постави рекорд. Само в рамките ма 6 месеца в семействата на депутати от 43-то Народно събрание ще се увеличат с 8 нови попълнения.

Това пише журналистът от в. „Преса“ Мария Филева. Сред бъдещите родители е и организационният секретар на ВМРО и депутат от Патриотичния фронт Юлиан Ангелов.

Какво разказва авторът на статията за него четете тук:

Момиченце се чака и в Патриотичния фронт. В началото на юни татко за първи път ще стане секретарят на парламентарната им група Юлиан Ангелов. 40-годишният политик е член на ВМРО. Родом е от Русе, също като лидера на партията. Завършил е гимназия в родния си град, а след това бързо прибавя две дипломи за висше образование – по икономика на търговията в Свищов и по културно-историческо наследство в Русенския университет. От 6 години е организационен секретар на войводите. Именно политиката го свързва и с половинката му. С 25-годишната Лидия се запознават на старта на предизборната кампания за президентските избори през 2011 г. във Велико Търново. Тогава Красимир Каракачанов не печели вота, но пък Юлиан среща своята половинка. Тя е студентка по политология в университета в старата столица и активист на младежката организация. Той я изчаква да се дипломира и на портата на Царевец ѝ предлага брак. Женят се на 5 септември 2013 г. Научил за бременността на 5 октомври 2014 г. – така в края на изборния ден разбрал, че освен депутат, ще става и татко.

Лидия спокойно може да претендира за титлата най-хубава депутатска съпруга, но в никакъв случай не е само красиво лице. Дни преди раждането трябва да завърши втората си магистратура – по журналистика.  Участва в група за автентичен фолклор в родната си Горна Оряховица и е беквокал в рап групата „КС, Пацо и Лолита“. Именно нейният глас прибавя колорит към модерните ритми на популярната в интернет банда.

Приготовления в семейството за бебето няма. От суеверие Юлиан Ангелов не разкрива как ще го кръстят. Единственото, което издава, е, че името ще започва с буквичката „Д“ – на неговата майка.

„Ще спазим традицията“

категоричен е той. И се зарича да не спрат само до едно – с Лидия планират да имат 3 деца, за да помогнат за промяна на скръбната демографска картина.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *