Последните ще станат първи, а първите ще паднат в кърви

Последните ще станат първи, а първите ще паднат в кърви

24 април 2014  |   1 коментар

Последните ще станат първи, а първите ще паднат в кърви, така с усмивка лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира пред гражданите на Шумен номера в интегралната бюлетина, който се падна на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ за европейските избори. Коалицията ще бъде под номер 28 в бюлетината от общо 30.

Стотици шуменци се събраха в залата на драматичния театър „Васил Друмев“, за да се насладят на концерта-спектакъл на танцьорите на Нешка Робева и певицата Деси Добрева. Представлението е част от националното турне за повдигане на националното самочувствие, което предприеха коалиционните партньори. 

Крайно време е тези, които се правеха на първи – БСП, ГЕРБ, ДПС да се ометат от политическата сцена, заяви Каракачанов. В Европейския съюз изпращаме хора, които трябва да защитават българските интереси. Там българските евродепутати трябва да имат една партия и едно верую - България, категоричен беше той.

Лидерът на ВМРО обясни, че е крайно време българите да изпратят за техни представители в европейските институции патриоти, които мислят за сънародниците си и обичат България.

Затова се борим да покажем, че България има ново лице и нова перспектива, която обаче сами трябва да изберем, а не да чакаме да ни налагат отвън, заключи Каракачанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *