Политикът трябва да е до хората по всяко време

Политикът трябва да е до хората по всяко време

24 септември 2014  |   0 коментара

На хората им е омръзнало да гледат политиците само от телевизора. Те искат лично да говорят с тези, които имат претенциите да стават народни представители и да управляват държавата, споделиха кандидатите за депутати от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за 15-и избирателен район Плевен по време на обиколка из парка „Кайлъка“.

Нито Волен Сидеров, нито Николай Бареков ще се появят с гавазите си на подобно място, защото хората ще ги освиркат. Гражданите са прави, че това, което говорят политиците по телевизиите, е лъжа. Да, лъжа е, когато им говориш за заплата 1000 лева и пенсия 500 лева или за 1 милион работни места, заяви водачът на плевенската листа на патриотите Красимир Каракачанов.

Затова съм на разходка в „Кайлъка“, за да се видя с хората в парка, да ги изслушам. Те са прави искат да поставят проблемите си директно на политиците. При личния контакт много добре се вижда искрен ли си или лъжеш. Хората ги усещат тези неща, допълни Каракачанов.

Той сподели, че срещите в парка са били много ползотворни за него. Хората са искали да знаят как Патриотичният фронт и лично Красимир Каракачанов ще им помогнат за намирането на работа, за сигурността на домовете им или за по-високи пенсии.

Водачът на плевенската листа е разяснил на гражданите конкретни мерки, залегнали в програмата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ за справяне с проблемите, за които те са алармирали.

След края на обиколката в „Кайлъка“ и избирателите, и кандидатите се обединиха около мнението, че срещи от подобен тип трябва да се случват по-често и не само преди избори.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *