Повече евросредства за икономиката иска ВМРО

Повече евросредства за икономиката иска ВМРО

11 май 2014  |   0 коментара

Ние никога не сме преследвали политики и цели, които биха застрашили живота и здравето на български граждани, но няма да допуснем едни хора да превръщат безотговорното родителство в своя заплата, само и само да получават социални помощи.

С тези думи заместник-председателят на ВМРО и втори в листата за Европейски парламент на „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ се обърна към симпатизантите на коалицията във Велико Търново.

По време на срещата с местните жители Джамбазки разказа за листовките, които ДПС разпространява в циганския квартал в Стара Загора, чрез които се всява страх у живеещите там. Заместник-председателят на ВМРО обясни, че всичко казано от него във връзка с невписаната циганска общност е с цел разрешаване на проблема и застава твърдо зад думите си.

Джамбазки посочи пред търновци, че Циганският въпрос е европейски и всички страни-членки на ЕС заедно трябва да формулират мерките за разрешаването му, а мястото за взимане на решения е трибуната на Европейския парламент. Според него досегашната политика по привличане и усвояване на средства по европейски програми е била неправилна.

Всеки евроцент трябва да бъде правилно усвоен, за да се съживи икономиката, да се подпомогне здравеопазването и образованието, защото българите заслужаваме повече, заключи Джамбазки.

Позивите на ДПС срещу нас показват безсилието на онези, които си отиват, заяви от своя страна председателят на „България без цензура“ Николай Бареков по повод кампанията срещу Джамбазки и в негова подкрепа се качи на сцената, веейки знамето на ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *