Пловдивчани: Джамбазки е достоен за евродепутат

Пловдивчани: Джамбазки е достоен за евродепутат

16 април 2014  |   1 коментар

Гражданите на Пловдив очакват с нетърпение заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки, чието име ще бъде на втора позиция в листата на коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ за евроизборите, да стъпи в Европейския парламент. Те залагат на това, че той ще реши проблемите на България и ще отстоява твърдо националните позиции. Наред с това пловдивчани се надяват, че той ще се справи с Циганския въпрос.  

Това става ясно след прочита на материал по темата, публикуван на страницата „Пловдив медия“. Можете да я прочетете тук:

„Стане ли евродепутат, Ангел ще им каже в Брюксел от къде изгрява слънцето. Чуят ли за България, вече ще стават на крака! А най-големите устатници срещу България, като видят Ангел, ще си плюят в пазвите и ще бягат като дявол от тамян!”. Така познаващи Ангел Джамбазки коментират новината, че дясната ръка на Красимир Каракачанов щял да бъде №2 в евролистата на коалицията „България без цензура”, ВМРО, Земеделски народен съюз и „Гергьовден”, която официално ще бъде обявена в култовата зала „Съединение” на Историческия музей в Пловдив в сряда.

По-кардинално настроени вече доволно потриват ръце: „Дай боже Ангел да отиде в Евпопарламента, там вече няма да се мяука и мрънка, когато трябва да се отвоюва нещо добро за България. Ще е като оса в залата срещу българофобите, дума няма да смеят да кажат!”.

Проблемът №1 на България е множащата се ромска общност, която се превръща в цирей на държавата, смятат пловдивчани, за които пътят към Брюксел минава през... Столипиново и останалите махали под тепетата. Притеснени са от поголовната неграмотност сред младите роми в Пловдив, първобитното им племенно чувство да живеят в гета-сметища, които са и инкубатори за престъпници. В едно ново правителство за тях точно Ангел Джамбазки ще е човекът, който ще вкара ромите в пътя.

„Може да им е смешно на някои, но време е вече у нас да се създаде първото министерство на ромите в Европа. И Ангел да му е министърът. За четири години ще направа така, че братята роми няма да са „утайката” на обществото. Децата им ще бъдат сред отличниците в училище. Жените и щерките им няма да са на Алеята на любовта и на „Скобелева майка”. А повечето от тях ще тръгнат с вратовръзки. Гарантирам ви го, пък нека да ми се смеете!”, твърди запалено млад пловдивски воевода, демонстриращ, че Ангел Джамбазки го смята за побратим.

И предупреждава: „Клатете си краката, моткайте се, а в момента в Пловдив е най-голямото ромско гето в Европа. Българите пловдивчани бягат в чужбина, ромите пловдивчани се множат...скоро ще станем ромската столица на Европа. Били сме някога Тримонциум заради римляните, сигурно вече за ромите ще ни казват Ромонциум!”, разпалва се той.

„Със стратегия циганин гражданин няма да стане. Ще стане с лопата и с учебник.”. Това заяви преди време в студиото на „Гореща точка” по ТV 7 зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Той беше категоричен, че всеки вид подпомагане трябва да бъде обвързано с образование, а помощите за несоциализирани семейства и деца в риск трябва да бъдат спрени, защото са излишни разходи.

„Решението на циганския въпрос е формиране на трудови навици и ясното съзнание на всеки български гражданин, че има задължения, равни с неговите права. Когато няма очакването, че има привилегия, защото си се родил циганин, и че водата и токът трябва да се платят, тогава ще бъде равноправен на всички останали.”, категоричен бе Джамбазки.

„Излизат все по-тревожни данни за демографската ситуация у нас - ние сме най-застаряващата нация в Европейския съюз, губим по 8 човека на час, населението в трудоспособна възраст трудно изхранва пенсионерите и социално слабите и т.н., и т.н. На фона на тази неблагоприятна тенденция броят на ромите у нас продължава да расте и според данни на Центъра за демографска политика през 2030 г. в България ще има 2 млн. цигани, 1 млн. турци и 3,5 млн. българи.”, прокламира Ангел Джамбазки, все едно че е чул своя побратим от Пловдив.

„Т. нар. интеграция не работи, защото тя е кабинетно творение, целящо да задоволи общественото лицемерие, че нещо се прави по въпроса и за да се усвояват пари от европейски фондове и българския бюджет. Милиони са потънали в тази глупост.", заявява още той, давайки да се разбере, че като отиде евродепутат в Брюксел, вече няма да е същото.

Коментари

  • Aglika Kalkova

    април 16, 2014 в 1:34

    Дай Боже това, което чета наистина да се окаже така!!! Възможно ли е НАЙ - ПОСЛЕ в Европарламента да влезе ИСТИНСКИ , български патриот?! Вече не го вярвах ... Дай Боже да видим как интересите на България НАЙ - ПОСЛЕ ще бъдат отстоявани достойно, време е да се случи и това!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *