Петрова посети празника на пенсионерски организации

Петрова посети празника на пенсионерски организации

01 октомври 2015  |   0 коментара

Народният представител от ВМРО и председател на Национална женска организация към партията д-р Султанка Петрова бе специален гост на събирането на Българска асоциация на пенсионерите и от Националния пенсионерски съвет. Празникът бе по повод Международния ден на възрастните хора.

Какво написа Петрова в страницата си в социалната мрежа четете тук:

Днес се срещнах с десетки възрастни хора от цяла България, събрали се по повод празника си, на който ме поканиха да присъствам. Зала 6 на НДК бе тясна за всички български мъже и жени, цял живот давали на страната си, а днес забравени от държавата.

Благодаря за гостоприемството на организаторите от Българска асоциация на пенсионерите и от Националния пенсионерски съвет – това бе изключително приятно изживяване. За мен бе радост да видя колко енергия и силен дух съпътстват живота на българския пенсионер. Въпреки лишенията, въпреки трудности, въпреки болежките.

Голяма част от тях бяха облечени в народни носии от своя край и бяха подготвили погачи – какъвто е обичаят за празник. Красивите автентични песни, които изпълниха, бяха повод за силни аплодисменти, но и за много сълзи. Гордеем се с вас, скъпи пенсионери!

Вие сте мост между поколенията, предавате културата, ценностите и  традициите. Вие сте богатство за нацията и наш дълг е да ви бъдем в помощ и подкрепа.

Снимки >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *