Петрова: Обединени патриоти блокират всички ГКПП с Турция

24 март 2017  |   0 коментара

В петък „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ отново блокират границата с Турция, като смятат възнамеряват протестът да продължи до деня на изборите. Патриотите ще затворят всички контролно-пропусквателни пунктове с Турция.

Това разкри в „Денят ON AIR“ на телевизия Bulgaria ON AIR д-р Султанка Петрова, кандидат за народен представител от Обединени патриоти, втора в листата за 24 МИР – София.

Тя отсече, че обидите и упреците, които се отправят към България са преминали всякакви граници.

Запитана дали тези действия няма да влошат отношенията ни с южната съседка като рефлектират върху заплахите на президента Реджеп Ердоган да пусне бежанците към Европа, политикът отговори: „Той всеки ден ни плаши с това. Обществото не трябва да се манипулира с тази тема. България трябва да има ясна позиция спрямо Турция“, категорична бе Петрова.

Кандидатът за народен представител продължи, че трите формации от патриотичната коалиция ще бъдат на протеста на 24 март и възнамеряват той да устои до 26 март, когато е денят на изборите.

Бих призовала всеки български гражданин да се включи и да подкрепи моите колеги и да ни подкрепи в тази битка, каза Султанка Петрова.

Тя коментира и предизборната кампания, като сподели, че е останала учудена как не е видяла нито един сериозен въпрос за социалната политика.

По думите ѝ социалната политика обхваща един много голям аспект от направлението. А нашите политици са абдикирали от този сектор, който всъщност е лицето на една държава - категорична бе Петрова.

Целия разговор може да проследите във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *