„Патриоти за Шумен“ към опонентите: Да подкрепим една добра кауза

„Патриоти за Шумен“ към опонентите: Да подкрепим една добра кауза

17 октомври 2015  |   0 коментара

Кандидатът за кмет, издигнат от МК „Патриоти за Шумен – ВМРО-БНД, ПП „Нова Алтернатива“, СПС „Защита“ и ОБН „Целокупна България“, полк. Митко Йоцов и кандидати за общински съветници се срещнаха с представителите на организациите на запасното войнство в шуменската община, и представители на военнослужещите от шуменския гарнизон. Те дискутираха вижданията за по-доброто управление на общината.

Кандидатът за кмет от „Патриоти за Шумен“ акцентира върху патриотичното възпитание на младежта, като това е един от основните стълбове в „Хартата за почтено и компетентно управление“.

По-късно всички кандидати за общински съветници и кандидатът за кмет Митко Йоцов посетиха благотворителната изложба в читалище „Напредък 1869“ , организирана в подкрепа на млада майка от Шумен.

Те станаха съпричастни към каузата, като закупиха ръчно изработени картички и картини. Кандидатът за кмет от „Патриоти за Шумен“ призовава и другите политически сили, участващи в местните избори, вместо да харчат пари за дебати по проблеми, до болка познати на всички шуменци, да подкрепят благотворителните каузи на съгражданите си. Защото община Шумен е на гражданите, а не на политиците, припомни полк. Йоцов.

Кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници от „Патриоти за Шумен“ са с № 13 в бюлетината.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *