„Патриоти за София“ започва работа в Общинския съвет

„Патриоти за София“ започва работа в Общинския съвет

12 ноември 2015  |   0 коментара

Избраните ли листата за съветници на ВМРО Карлос Контрера, Димитър Антов и Виолета Тодорова, както и избраният за кмет на с. Мърчаево Гергин Георгиев, положиха клетва в Столичния общински съвет. Те декларираха, че ще спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия ще се ръководят от интересите на хората.

Припомняме, че 4,79 % от гласувалите столичани подкрепиха ВМРО на местния вот и така партията се превърна в четвъртата политическа сила в града и изпраща трима свои представители в Столичния общински съвет.

За да бъде сформирана политическа група, което да улесни работата на съветниците и да гарантира по-широка подкрепа на предложенията им, ВМРО и „Атака“ се обединяват в „Патриоти за София“.

Името, което избрахме, ясно показва, че за нас е по-важно благоденствието на града, а не междупартийното разделение. Единствено патриотичната политика може да възстанови София от трупаните през годините кризи. Ние ще отстояваме заявените преди изборите приоритети, с фокус върху реда и сигурността в столицата, категорични бяха представителите на ВМРО.

Повече за Контрера, Антов и Тодорова четете тук >>>

Видео - новоизбраният общински съветник от ВМРО Карлос Контрера представи визията на партията за София минути преди да даде клетва в Столичния общинскисъвет

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *