Патриотични организации подкрепят ВМРО

Патриотични организации подкрепят ВМРО

26 юли 2014  |   2 коментара

Ръководствата на Съюза на патриотичните сили „Защита“ и на Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“, организации, които подкрепиха листата на кандидатите за депутати в ЕП, издигната от коалицията „ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден“ приемат решението на ВМРО за излизане от коалицията като правилно и навременно.

Това се казва в обща декларация на патриотичните формации.

Ето и текста:

Изборът на двама евродепутати е безспорен успех на коалицията, който е резултат от усилията на всички коалиционни членове, както и на организации, които подкрепиха листата.   

Изборите, които ще се проведат на 5 октомври т.г. за народни представители в 43 НС имат друг характер. От тях зависи в решителна степен запазването или промяната на 25 годишното престъпно политическо статукво. Това налага и изграждането на нова конфигурация на политическите сили в страната.

Двете организации – СПС „Защита“ и НСЗВ „За честта на пагона“ приветстват и всеотдайно ще подкрепят инициативата и усилията на ръководствата на ВМРО и НФСБ за обединяване на всички патриотични и обществени организации за съвместно участие в предстоящите парламентарни избори. Такъв нов обединен патриотичен съюз, изграден върху ясни принципи, съгласувани цели, взаимно уважение и доверие между нейните участници има не само политическо бъдеще, но може да се утвърди като незаменим и дори решаващ фактор в политически живот на България. 

 

Председател на: СПС „Защита“                     Председател на: НСЗВ

Доц. д-р Йордан Величков                             „За честта на пагона“

                                                                 Ген. л-т Петър Илиев

Коментари

  • Mitre Turunjoff

    юли 26, 2014 в 3:31

    СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Браво патриоти!

  • РАДОСТИН МИРКОВ

    юли 26, 2014 в 4:04

    ТОВА Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ НА ПАТРИОТИ-РОДОЛЮБЦИ.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ,ЗА ДА ИЗГРАДИМ ИСТИНСКА БЪЛГАРИЯ- П О Б Е Д А !!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *