Патриотичният фронт с амбиция да даде, а не да вземе

Патриотичният фронт с амбиция да даде, а не да вземе

07 август 2014  |   0 коментара

На 25 август коалиция „Патриотичен фронт“ (НФСБ – ВМРО) ще обяви състава на листите с кандидати за народни представители. Това стана ясно по време на съвместна пресконференция на двете патриотични формации.

Нашата коалиция ще даде политическа алтернатива на българските граждани. В листите ни ще бъдат включени хора, доказали се в обществения живот на страната, хора патриоти, заяви съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов. Той поясни, че Патриотичният фронт се различава от останалите политически субекти по това, че съставляващите го партии никога не са участвали в управлението и разграбването на страна. Симеонов декларира, че патриотичният съюз е готов да поеме отговорността за спасение на България.

Според председателя на ВМРО Красимир Каракачанов амбициите, които си поставя кабинетът „Близнашки“, са изпълними в рамките на 2 години, но не и в мандата от 2 месеца. Служебното правителство трябва да следва два ясни приоритета – финансова дисциплина и провеждане на честни и прозрачни парламентарни избори. От изключителна важност е да бъде осигурена висока събираемост на задълженията към държавата, категоричен бе Каракачанов. Той определи като грешка решението на Плевнелиев министърът на финансите да не е вицепремиер.

Председателят на ВМРО за пореден път отправи апел към българските избиратели да гласуват на предсрочния вот на 5 октомври, защото това е единственият начин новоизбраното правителство да получи легитимност. Високата избирателна активност ще обезсмисли етническия вот за антибългарската и противоконституционна партия ДПС, както и купените цигански гласове, заяви Каракачанов.

Отиваме на избори с амбицията да дадем, а не да вземем. Предлагаме прагматична програма и разумен патриотизъм, обобщиха от коалиция „Патриотичен фронт“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *