Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

Патриотичният фронт получи подкрепата на „БГ Патриот“

08 август 2014  |   0 коментара

Ръководството на Национално движение „БГ Патриот“ изпрати поздравителен адрес по повод създаването на коалиция „Патриотичен фронт“, обединяваща ВМРО и НФСБ.

Новата политическа формация към момента получи подкрепата на над 10 партии и граждански сдружения, сред които е и „БГ Патриот“.

„Патриотичен фронт“ се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, посочват в обръщението си от организацията.

Пълния текст може да прочетете тук:

Уважаеми господа,

За нас е удоволствие да Ви поднесем поздравленията си по случай подписването на предизборното споразумение между НФСБ и ВМРО за съвместно явяване на предсрочни избори в коалиция „Патриотичен фронт” за 43-то Народно събрание, които ще се проведат на 5 октомври 2014г.

Този политически съюз е най-естественият начин за обединение на съмишленици, патриоти, родолюбци и верни последователи на заветите на кан Кубрат, Васил Левски и хилядите знайни и незнайни герои, загинали за свободата и обединението на нашата прекрасна Родина.

Тази коалиция има за цел промяната и обединението на България, за възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно и качествено образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко.

Стремежът да сме част от модерна Европа е приоритет за страната ни и коалиция „Патриотичен фронт", която се явява като двигател за устойчиво развитие на България и ще допринесе за постигането на една стабилна и силна държава, ръководена от завета, завещан от дедите ни, а именно че „Съединението прави силата“.

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

„БГ ПАТРИОТ“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *