Патриотичният фронт обявява до края на месеца кандидата си за Русе

Патриотичният фронт обявява до края на месеца кандидата си за Русе

06 юли 2015  |   0 коментара

Не мисля, че някой от Вас ще бъде изненадан за кандидатурата, която ще представим. Всички знаете, кой е единственият кандидат, който може да спечели изборите в Русе, като опонент на ГЕРБ. С тези думи областният координатор на ВМРО и общински съветник в Русе Галин Григоров откри пресконференцията на партията в града. На срещата с медиите присъства и народният представител от Патриотичния фронт от Русе Искрен Веселинов, а основната тема бе местният вот тази есен.

Въпреки че към момента най-спряганото име е на Искрен Веселинов, който именно на предходните местни избори стигна до балотаж с настоящия кмет Пламен Стоилов от ГЕРБ, Григоров отказа да го назове.

Уточнено бе, че все още се водят конкретни разговори за разширяване на формата „Патриотичен фронт“ с партии и организации от демократичната част на политическия спектър за по-широка подкрепа на евентуална кандидатура за кмет и обща листа за общински съветници.

До края на месеца официално ще бъде представена кандидатурата за кмет и листата, която е почти готова, но все още не е подредена, уточни самият Веселинов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *