Патриотичният фронт на бунт заради тока

Патриотичният фронт на бунт заради тока

19 септември 2014  |   1 коментар

На 1 октомври (сряда) в 12.00 ч. пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране в София ще се проведе протест, организиран от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

Поводът е обявеното от ДКЕВР увеличение на тока с 10 %.

Благоденствието на българския народ  е надпартийна кауза, припомнят ръководствата на НФСБ и ВМРО и отправят апел към всички български граждани, националноотговорни партии и организации да се включат в протеста.

Коалиционните партньори НФСБ и ВМРО ще мобилизират всички свои симпатизанти срещу мащабните кражби и злоупотреби, регламентирани с действията и бездействията на държавния регулатор.

Като адвокат на енергийните монополисти бе определен ДКЕВР от патриотичните сили.

Ръководството на комисията искало да обезпечи нормалното функциониране на електропреносната мрежа, но това е абсолютна инсинуация, коментират от двете партии, посочвайки истинската цел – обогатяване на дружествата-монополисти за сметка на обикновения български гражданин.

Ограбването на българския народ в интерес на чужди корпорации е национално предателство. Ако ДКЕВР ще обезпечава ЧЕЗ, ЕВН и „Енерго Про“, то „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ ще обезпечи българския народ.

Коментари

  • тодор

    септември 26, 2014 в 10:02

    бой.. на тая сган от... измекяри упражнявали 25 год. геноцид над БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ВРЕМЕ Е В ДЪРЖАВАТА НА ПРОСТИТУТКИТЕ ДА ИМА ВЕЧЕ ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ !!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *