Патриотичният фронт е за здрава, богата и силна нация

Патриотичният фронт е за здрава, богата и силна нация

27 октомври 2014  |   0 коментара

Каракачанов става заместник-председател на Народното събрание

Патриотичният фронт - НФСБ и ВМРО поставя за своя най-висша цел безкористната и всеотдайна защита на интересите на нашето Отечество - Майка България, както и на многострадалния, но велик, български народ.

С тези думи започна речта си съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов на първото заседание на 43-то Народно събрание.

Симеонов посочи, че „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е за здрава, богата и силна нация. Той обяви още, че патриотите ще се борят за връщане на възрожденския дух и национално самосъзнание.

Симеонов напомни и за искането на Патриотичния фронт в училище да се включи час по патриотизъм и физическо възпитание всеки ден.

Предлага се също и изпит за 6-годишните деца по български език - ако не знаят български, да преминават обучение, платено от родителите им.

Патриотите ще настояват и за връщане на ракетите „земя-земя“ в Южна България.

Относно данъчната политика те предлагат да се запази плоският данък за бизнеса и да се въведе семейно подоходно облагане за физическите лица. 

Патриотите настояват за премахване монопола на НЗОК, която предлагала мудно и некачествено здравеопазване, както и цените на лекарствата да бъдат намалени чрез производство и вкарване на повече генерични лекарства на пазара за сметка на по-скъпите оригинални продукти.

Пълен текст на програмата на Патриотичния фронт може да намерите тук >>>.

На днешното си първо заседание Народното събрание избра за председател г-жа Цецка Цачева.

За нейни заместници единодушно бяха избрани 8 народни представители – по един от всяка парламентарно представени партии и коалиции.

Те са: Димитър Главчев от ГЕРБ, Янаки Стоилов от БСП – Лява България, Алиосман Имамов от ДПС, Иван Иванов от Реформаторския блок, Красимир Каракачанов от Патриотичния фронт, Явор Хайтов от ББЦ, Явор Нотев от Атака, Росица Янакиева от АБВ.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *