Патриотична акция на ВМРО в Септември – изрисуваха стена с цветовете на трикольора

Патриотична акция на ВМРО в Септември – изрисуваха стена с цветовете на трикольора

22 август 2019  |   0 коментара

В град Септември има паметна плоча на Васил Левски в близост до съществуваща още постройка, в която е основан местния революционен комитет. Стената, на която е поставена плочата, беше надраскана с различни графити и неприлични надписи.

Членове на ВМРО от град Септември почистиха мястото и боядисаха стената в цветовете на българския трибагреник.

Действията на местните родолюбци бяха наблюдавани от група деца, които показаха завидни познания за живота на Апостола на свободата. Те заявиха, че заедно с игрите на близката детска площадка ще опазват и новата придобивка в град Септември. С такива будни деца България ще преодолее всякакви затруднения, коментираха след акцията от структурата на ВМРО – Септември.

От местната организация на партията призоваха да не се драска по плочата на великия българин и по цветовете на нашия трикольор.

Нека всички отдадем почит към великото дело на Апостола, което ни донесе така желаната свобода!

Припомняме, че в цялата страна структури на ВМРО участват активно в инициативите „Зеленото е родолюбие“ – което цели опазване на природата, за да е чиста и хубава средата в която живеем, както и начинанието „Чиста памет“, чрез което се полагат грижи за исторически места, паметници на български герои и опазване на родната историческа памет.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *