„Патриотичен фронт” внесе документите си в ЦИК

„Патриотичен фронт” внесе документите си в ЦИК

18 август 2014  |   1 коментар

Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“ внесе днес в ЦИК документите си за регистрация в предстоящите парламентарни избори. Регистрацията бе подкрепена от подписите на 6 хиляди граждани.

Ангел Джамбазки – зам.-председател на ВМРО, и Данчо Хаджиев – съпредседател на НФСБ, предоставиха на ЦИК необходимия комплект документи.  

„Патриотичният фронт“ ще бъде най-сериозният противник на политическия монопол в 43-то Народно събрание. Ще бъдем безкомпромисен коректив на властта, която работи срещу интересите на българите” - заяви Данчо Хаджиев.

„Патриотичен фронт” се бори за българската национална кауза, искаме да предложим нещо различно и смислено. Основен наш противник е ДПС”, каза Джамбазки на излизане от сградата на ЦИК и добави, че заиграването с етнически вот е изключително опасно.

Време е ДПС да бъде изхвърлена от властта, е категоричната позиция на коалицията.

Представителите на коалицията подчертаха, че в техните листи са хора с характер и кауза, които не са участвали в разграбването на държавата.

Коментари

  • РАДОСТИН МИРКОВ

    август 19, 2014 в 5:58

    БЪЛГАРИ,АКО ИСКАТЕ ПРОСПЕРИТЕТ И СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ЕДИНСТВЕНО "ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ" ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ФАЛШИВО,ПОШЛО И БЕЗСКРУПУЛНО !

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *