Патриотите ще работят по-добре без „Атака“

Патриотите ще работят по-добре без „Атака“

08 септември 2019  |   0 коментара

От коалицията не се притесняват за мнозинството, заяви Александър Сабанов

Всички депутати от „Атака“ напускат групата на „Обединени патриоти“. Те ще останат в парламента и управляващата коалиция.

В никакъв случай не се притесняваме за мнозинството. „Атака“ дадоха своята заявка, че продължават да подкрепят правителството и да изпълняват програмата, под която са се подписали. Групата на „Обединени патриоти“ остава с 20 народни представители. Седемте депутати на „Атака“ ще бъдат независими, коментира народният представител от ВМРО Александър Сабанов пред „България ОН ЕР“.

По думите му и от НФСБ, и от ВМРО мислят, че групата ще работи по-добре без „Атака“.

В „Денят ОН ЕР“ той посочи, че тепърва предстои ВМРО и НФСБ да обявят къде ще се явят заедно на местните избори в различните градове. Сабанов обясни, че решение за това ще бъде взето спрямо разбирателството на местните структури на двете партии.

Депутатът на ВМРО изтъкна, че е важно кой ще спечели изборите в София и за ВМРО, и за ГЕРБ, и за БСП. Заговори се за възможност ВМРО да издигнат Ангел Джамбазки като кандидат.

Господин Джамбазки е изключително добър вариант. На фона на женската битка да се включи и един мъж. Мисля, че той е достоен за кмет на София. Въпрос на решение е - негово лично и на централата, дали той ще бъде кандидатът на ВМРО за столицата, обясни Сабанов.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *