Патриотите ще бъдат здравата тояга в парламента

Патриотите ще бъдат здравата тояга в парламента

12 септември 2014  |   0 коментара

Да обърнем гръб на сегашното политическо статукво и да потърсим алтернатива и спасение, гласувайки с номер 24 в бюлетината. Този призив отправи към жителите на Сандански Атанас Стоянов.

Той е втори в листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградския регион. Стоянов е общински председател на ВМРО в Сандански и председател на Общинския съвет в града.

Над триста души - членове, поддръжници и граждани, изслушаха емоционалните слова на Стоянов и на заместник-председателя на ВМРО и водач на листата Ангел Джамбазки. Своята подкрепа декларираха кметовете от ВМРО на населени места в Община Сандански.

Не може да се търси положително развитие без промяна. Не може 25 години едни и същи лица, олигарси и кукловоди, да ни управляват и да се надяваме на истинска добра промяна в икономиката и политиката в България. Резултатът е ясен - когато отворите празния си хладилник от него се показват наглите физиономии на Доган, Станишев, Костов, Борисов, които се видя до къде ни докараха, продължи емоционално Стоянов.

Това е един театър на фалшиви „леви” и „десни”, зад чийто параван се извърши този грабеж на страната и хората. Дошло е време разделно и за политиците, които са крали държавата. Ние ще им осигурим чрез правосъдната система заслужените раирани дрехи. Сега ние от Патриотичния фронт искаме властта от народа в един критичен за държавата и гражданите момент, защото знаем какви промени да направим в законодателството, за да тръгне икономиката на България, заяви кандидатът за народен представител.

Преди дни ми зададоха въпрос какво ще бъде поведението на нашата коалиция в Народното събрание. Пред вас заявявам, че ние ще бъдем „здравата тояга” в бъдещия парламент.

Всички патриоти сме в един голям юмрук и ще покажем, какво означава патриотизъм в действие. Нашият девиз е „България над всичко“, допълни Стоянов.

На свой ред Ангел Джамбазки предупреди, че ако българската държава не вземе още сега мерки срещу асоциалното поведение на определена група в обществото, до 10-15 години ни чака гражданска война.

Джамбазки специално подчерта, че не бива повече да търпим в Родината си действията и на незаконната, турска, етническа и противоконституционна партия ДПС, чиито представители са проникнали буквално навсякъде в управленското тяло на държавата.

Няма друг кандидат за депутат от Община Сандански, освен Атанас Стоянов, който реално може да стане народен представител, категоричен бе Джамбазки.

Така както той може да води безпощадна и тежка битка за каузата на Патриотичен фронт в Община Сандански, в Пиринска Македония, така също, уверен съм, Атанас Стоянов ще го прави и в парламента, завърши речта си заместник-председателят на ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *