Патриотите елиминират регионалните различия

Патриотите елиминират регионалните различия

22 септември 2014  |   0 коментара

Ние ще бъдем гарант за еднаквото отношение на държавата към всички общини в България. Не вярвайте на тези, които обещават милиони работни места и драстично вдигане на заплати и пенсии.

Това заявиха представители на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, който е с № 24 в интегралната бюлетина, при посещението си в Симитли.

Залата на читалище „Св. Климент Охридски“ бе препълнена от симпатизанти на патриотичните сили и жители, искащи да чуят предложенията на коалицията. Водачът на листата на Патриотичния фронт в Благоевградско Ангел Джамбазки бе категоричен, че ситуацията в държавата не може да се оправи веднага. Откровена лъжа казват тези, които обещават 1 милион работни места и вдигане драстично на заплати и пенсии. Вие разбирате много добре това, обърна се към присъстващите той.

Имаме основите на нашия дом и трябва да започнем да го градим отново. Нямаме друг изход. Заради нашите деца, заради нашите предци и заради нас самите. Патриотичният фронт се задължава да започне този прелом - задължава, а не обещава, поясни Джамбазки.

И това е възможно да се случи с първата крачка по този труден път на 5 октомври, когато с бюлетина номер 24 ще направим пробив в сегашния олигархично-политически модел. Ние се задължаваме да направим така очакваните положителни промени в здравната система, администрацията, енергетиката, просветата, армията и сигурността. Ще бъдем абсолютен враг и на всеки монополизъм в България.

В Симитли Патриотичният фронт раздаде информационни материали и вестници, в които подробно е описана политическата програма за излизане от икономическата и духовна криза в България.

Акцията бе посрещната много добре от хората в града, които масово коментираха, че в държавата вече е крайно време да има качествена промяна и нови лица в политиката. Кметът на Симитли Апостол Апостолов поздрави Георги Васев, който е трети в листата на Патриотичния фронт, като му пожела успех в начинанието с уговорката, че честните избори са гарант за демокрацията в страната.

Патриотичният фронт, след като влезе в парламента, ще бъде гарант за еднаквото отношение на държавата, към всички общини в България във всяко едно отношение, посочи Васев.

Снимки:  „Струма.ком“

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *