Патриотите в Плевен се обединяват

Патриотите в Плевен се обединяват

02 август 2016  |   0 коментара

Нова група в местния парламент ще сформират патриотични организации в Плевен. Това стана ясно на пресконференция в клуба на ВМРО в града.

Трите основни патриотични организации – ВМРО, НФСБ и „Атака”, които се обединиха на национално ниво за предстоящия президентски вот, подготвят коалиция и на местно ниво в Общинския съвет в Плевен.

Създаването на наша обща група в Общинския съвет ще бъде съгласувано първо с националните ръководства на трите формации, поясни д-р Калин Поповски, областен лидер на ВМРО.

Разумните решения, които ние предлагаме, не са съобразени нито с Москва, нито с Брюксел, защото за 25 години демокрация ние се нагледахме на едни правителства, които залитаха в угода на Брюксел или Москва, в зависимост десни или леви са, подчерта д-р Калин Поповски и допълни, че техните решения са само в интерес на българщината и на българската индустрия.

На пресконференцията беше подчертано, че новата патриотична коалиция ще предложи разумни решения за измъкване на държавата от тежката социално-икономическа криза, в която се намира.

Местните лидери на трите партии прогнозираха, че вотът, който новата патриотична формация ще събере за кандидатите си на есен, ще изненада неприятно другите участници в президентския вот.

В момента България има нужда от национализъм и той ще събере гласовете на хората към нашата формация, анализира инж. Николай Маринов, областен координатор на НФСБ за Плевен, като подчерта, че очаква да съберат много гласове и от наказателен вот.

На снимката от ляво надясно: Адриан Асенов („Атака“), д-р Калин Поповски (ВМРО), инж. Николай Маринов (НФСБ)

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *