Патриотите: Автобусите от Турция са платени от турската държава

Патриотите: Автобусите от Турция са платени от турската държава

25 март 2017  |   0 коментара

Никой не говори за това, че ден преди атентата в Лондон, Ердоган заяви, че европейците вече няма да могат да се разхождат спокойно по улиците.

Това заяви съпредседателят на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов пред БТВ.

В предаването „Лице в лице“ той и другите двама лидери на коалицията – Валери Симеонов и Волен Сидеров, представиха вижданията си за управление на страната.

Ние имаме програма и хората искат да я изпълним, хората не ги интересува дали това ще я изпълним с ГЕРБ или с БСП, заяви Валери Симеонов.

Според Сидеров важна е програмата и всеки министър трябва да поеме ангажимент, че ще я изпълнява, ако не я изпълнява – да бъде сменен.

Крайно време е всички български партии да седнат на масата да преговарят, да престанат да се делят на леви и на десни, а да работят за националните интереси, категоричен бе Каракачанов.

Основна тема на разговора бе блокадата на трите пункта по българо-турската граница заради изборния туризъм от Турция.

Тримата лидери в Обединените патриоти са единодушни, че Турция се меси грубо и недопустимо във вътрешната политика на България.

Автобусите от Турция са платени от турската държава, категоричен бе Каракачанов.

Относно обръщението на турския президент към България за отношението към турците Волен Сидеров, посочи, че Ердоган е нервен, защото за първи път България гони негови шпиони.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *