Още 30 дръвчета засади ВМРО в София

Още 30 дръвчета засади ВМРО в София

29 април 2015  |   0 коментара

ВМРО – София активно продължава поредицата акции „Зеленото е родолюбие“. Ето какво споделят от столичната структура за последното мероприятие:

Днес продължихме кампанията „Зеленото е родолюбие" - наш обект беше градинката на последната спирка на трамвай № 5. След като преди няколко дeна открихме в близост нашия районен клуб, днес посадихме над 30 дръвчета и почистихме градинката в близост до минералната вода. Начело на акцията застанаха общинският ни съветник Димитър Антов и общинският ни председател Карлос Контрера. Естествено мероприятието не премина без талисмана на София полк. Костадин Костов - Коце.

Полковник Костадин Костов е петият фен на „Локомотив“ София в нашите редици, членува в местната организация в „Драгалевци“, разказва организаторът на ВМРО Стефан Грънчаров. От два избора е с нас. Почти не изпуска мероприятие и в София, и в страната. Можете да го видите с костюм, ски екип, да лепи плакати, със знаме в ръка, с лопата и... Винаги колоритен, винаги със собствено мнение и винаги с нас, завършва разказа си Грънчаров.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *