От ВМРО – Шумен предлагат помощ на възрастни хора от областта

От ВМРО – Шумен предлагат помощ на възрастни хора от областта

14 март 2020  |   0 коментара

ВМРО – Българско национално движение, гр. Шумен подкрепя и се отзовава на инициативата на Ангел Джамбазки за подпомагане на възрастните, самотните и хронично болните хора, които са най-уязвими в условията на пандемична обстановка.

В призива си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки приканва да се обединим в тези трудни времена и призовава младежки организации, спортни клубове, съсловия, групи по интереси, без разлика от политическите им убеждения, да се включат в подпомагането на най-уязвимите групи от населението като се оказват помощ при пазаруване, плащане на комуналните сметки и в други дейности, всеки според силите и възможностите си.

Целта е да се ограничи риска от заразяването на възрастните и хронично болните, който е по-висок на места, където се струпват много хора.

Именно в трудни времена ние, българите, сме доказвали и за пореден път ще докажем, че можем да бъдем единни и отговорни към съдбата на ближните.

Организацията на ВМРО - Шумен предлага своята помощ на всички, които имат нужда от нея. Приканваме възрастните, самотните и хронично болните хора да ни потърсят на телефон: 0882466374 и ние ще се отзовем и ще им помогнем. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *