От ВМРО – Сливен връчиха на Ангел Джамбазки декларация за подкрепа за евроизборите

От ВМРО – Сливен връчиха на Ангел Джамбазки декларация за подкрепа за евроизборите

12 февруари 2019  |   0 коментара

ВМРО - Сливен връчи на евродепутата Ангел Джамбазки декларация, с която изразява своята подкрепа за кандидатурата му за водач на листата за изборите за Европейски парламент през м.май т.г. Това се случи по време на посещението на заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки в гарда на стоте войводи. Той бе там за среща с актива на ВМРО.

Структурите на ВМРО от област Сливен заявяват по категоричен начин увереността си, че Джамбазки ще продължи да защитава българските национални интереси и каузи през следващия мандат на Европейския парламент.

Всички ние вярваме в една обединена и силна Европа на нациите, християнските ценности и равнопоставеността между европейските държави, такава Европа, каквато я бяха замислили бащите на ЕС, и изразяваме общата си воля за съхранение на тази Европа, се казва в мотивите за подкрепа на кандидатурата на Ангел Джамбазки за европейски представител. От ВМРО – Сливен виждат в лицето на Джамбазки именно представителят, който ще защитава тези ценности.

До момента номинации да бъде водач на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на ВМРО от ВрачанскоЯмболШуменПловдивПазарджикКюстендил, Карлово. Преди седмици пък видни общественици, интелектуалци, учени подкрепиха Джамбазки за следващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му.

Декларацията на структурите на ВМРО – Българско национално движение от област Сливен >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *